Skip to content

Loodgieter Rotterdam Noord

Heeft u last van lekkage? Door een loodgieter in Rotterdam Noord in te schakelen bent u in een mum van tijd van het probleem af. Wij zijn professionals die precies weten hoe we lekkages bij vrijwel alles kunnen verhelpen. Of het nou gaat om sanitair, de cv-ketel of het dak: wij staan altijd voor u elkaar. Lees hieronder verder om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Wat te doen bij lekkage cv-ketel

Als u merkt dat uw cv-ketel lekt zult u waarschijnlijk eerst proberen om zelf de lekkage te repareren voordat u een loodgieter of cv monteur Rotterdam contacteert. Toch is het fixen van uw ketel vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Een lekkage aan een cv-ketel kan namelijk meerdere oorzaken hebben die voor een leek vaak moeilijk te herkennen zijn. Door een loodgieter Rotterdam Noord in te schakelen is uw probleem veel sneller verholpen. Wij kunnen na een korte inspectie met 100% zekerheid zeggen waar het probleem zit en de cv-ketel op gepaste manier repareren. Wij weten precies welke tools we in moeten zetten en welke onderdelen aan vervanging toe zijn.

Lekkage cv-ketel herkennen

Lekkage bij de cv-ketel kan ontstaan door een kapot overdrukventiel. Als dit het geval is zal de ketel condenswater lekken. Ook is het mogelijk dat een ontluchter is stuk gegaan waardoor de cv-ketel aan de onderkant lekt. Verder kan het voorkomen dat de verwarmingsbuis is gaan lekken. De lekkage vindt dan niet plaats in de ketel zelf, maar aan de leidingen die naar de cv-ketel toelopen. Dit zijn een aantal voorbeelden van onderdelen waar lekkages kunnen ontstaan. Het probleem kan echter nog altijd ergens anders liggen en vaak zijn heftige lekkages niet zomaar op te lossen. Twijfel daarom niet te lang en zoek contact op met loodgieter Rotterdam Noord.

Overige werkzaamheden van de loodgieter in Rotterdam Noord

Naast het repareren van cv-ketels kunt u natuurlijk voor veel meer zaken bij loodgieter Rotterdam Noord terecht. Het oplossen van lekkages aan andere voorzieningen, het aanleggen van waterleidingen of het plaatsen van sanitair doen we graag voor u. Als u een loodgieter zoekt die wat dichter in de buurt zit, kunt u dezelfde diensten verwachten bij loodgieter in Schiedam of bij een loodgieter in Vlaardingen. Wij verzekeren u van een goede service en werken hard om al uw lekkages in een mum van tijd op te lossen. Uiteraard kunt u ons altijd telefonisch of per mail bereiken. Stel ons gerust vragen, wij nemen graag de tijd om uw advies op maat te leveren. 

×