Skip to content

Diensten

Cv Monteur Rotterdam

CV installatie

Hoe comfortabel het in huis is, heeft een groot deel te maken met de temperatuur. Bij Arie’s Installaties zorgen wij ervoor dat uw radiatoren en ketel optimaal werken. Denkt u mee aan het milieu of uw eigen portemonnee en wilt u thermostatische kranen voor al uw radiatoren of een beter presterende ketel, en weet u niet zeker wat u wilt hebben en of dit haalbaar is binnen uw woning. Vraag dan gerust om advies en neem contact op.

Onderhoud & Storingen

De jaarlijkse onderhoud aan uw ketel of wtw moet u absoluut niet vergeten. Dit kan een hoop ellende schelen en is nodig voor het element om op de juiste manier te functioneren en uiteindelijk heeft u langer plezier van de appendages. Bij storingen lopen wij zeker niet weg en vervangen indien nodig het onderdeel wat defect is.

Loodgieterswerkzaamheden

De werkzaamheden van een loodgieter zijn zeer divers. Eigenlijk zijn dit alle taken die te maken hebben met water, gas, verwarming en riool in huis. De werkzaamheden aan deze voorzieningen in huis kunnen bestaan uit installeren, repareren, onderhouden en aanpassen van de eerder genoemde voorzieningen. Bijvoorbeeld voor een badkamer, toilet of keuken.

Loodgieter Vlaardingen

Klimaat

Een mechanisch ventilatiesysteem is een voorziening voor het mechanisch toevoeren en afvoeren van lucht voor het klimaat binnenshuis of bedrijf. Er kan ook alleen afzuiging gemonteerd worden, denk hierbij aan het afzuigen van de douche of het afzuigen van de keuken. Of het alleen aanvoeren van frisse lucht binnenshuis. Natuurlijk is zijn deze mogelijkheden top voor het juiste klimaat binnen in uw huis.

Heeft u interesse in één van onze diensten?

×